Lite extra skönhetshjälp

skönhet

Ibland kan man känna att man inte riktigt når hela vägen fram med sitt utseende utan känner att det behövs extra hjälp för att få till det. Kanske är det så att huden börjar bli glåmig och tappa sin naturliga lyster, eller att det tar för lång tid på morgonen för att få till makeupen på bästa sätt. Då finns det bra behandlingar och tricks att ta till. Vi tänkte lista några här nedan för att ge dig lite mer kunskap.

Kosmetisk pigmentering

Det första vi tänkte ta upp är kosmetisk pigmentering. Detta är en behandling som fått en stor uppsving på det senaste åren, en behandling som allt fler tar hjälp av. Vid kosmetisk pigmentering görs en tatuering i det yttersta hudlagret, en tatuering som håller i cirka 1 till 4 år. De vanligaste behandlingarna inom kosmetisk tatuering är ifyllnad av bryn, markering av eyeliner eller ifyllnad av läppkonturer. Känner du att du inte har tid att fylla i dina bryn varje morgon, eller kanske att du inte känner dig bekväm utan eyeliner, då kan denna behandling vara något för dig. För att tatueringen ska hålla i sig rekommenderas det att man göra ett återbesök 1 till 2 gånger per år för att färg och form ska hålla i sig.

Hudvård

hudvård

Det andra vi tänkte nämna är hudvård. Att ta hand om sin hud och se till att den får den fukt och rengöring den behöver är a och o för att få den att hålla sig fräsch och spänstig. En rekommendation är att alltid ha en bra rengöring, en dag och nattkräm hemma för att vårda huden på bästa sätt.  För vissa personer räcker det inte med egenvård av huden utan det kan behövas ansiktsbehandlingar för att få huden att må bra. Idag finns det en rad olika behandlingar för huden, allt i från en klassisk ansiktsbehandling till en mer djupgörande kemisk peeling. Citadellkliniken har på deras sajt listat en rad olika behandlingar som ni kan läsa mer om.

Hårförlängning

Det sista tipset vi tänkte ta upp är hårförlängningar. Idag är det allt vanligare att sätta in löshår för att få håret att se tjockare och fylligare ut. Ser man i många stora modemagasin så har många av de kändisar som finns på omslaget tagit extra hjälp på traven med deras fantastiska hårsvall.  Idag finns många olika tekniker och varianter av löshår.

Med en snygg makeup, en hy med lyster och ett snyggt hårsvall kommer du att känna att du strålar som aldrig förr.