Hitta din träningsform

Alla är vi olika och har olika förutsättningar då det kommer till träning. Det gäller att hitta den träningsform som man gillar och får ut något av. Det kan finnas träning och olika sporter som inte alls passar just dig. Här ger vi dig några förslag på sporter och träning som du kanske skulle tycka om.

Badminton

Detta är en av de snabbaste bollsporter i världen och kan ge dig verklig bra kondition. Den spelas inomhus antingen två och två eller om man väljer att spela dubbel, så spelar man två på var sida om nätet. För att kunna spela så är det viktigt att skaffa sig ett riktigt bra racket. Dessa finns att hitta online och passa även på att köpa annan relevant utrustning för att kunna spela badminton. Många kanske har under sommaren spelat utomhus med enklare racket och du kommer att känna en otrolig skillnad på ett bra racket mot för som köpts på en mack någonstans.

Innebandy

Innebandy är också en sport som gör att du får springa en hel del. Vilket ju är bra för din konditionsträning. Här så behövs det fler för att man ska kunna dela upp i lag och spela mot varandra. Kolla upp i din kommun om det finns några som spelar innebandy och kolla upp om du kan få vara med när dessa tränar och spelar. Det kanske är så att ni är ett kompisgäng tillräckligt många för att kunna spela innebandy, kolla då upp om att hyra någon hall av något slag där ni kan spela tillsammans.