Rätt smycken för din hud

Vi svenskar köper ganska mycket smycket och assecoarer och använder det också ganska flitigt i vårt vardagliga liv. Numer har klädbutikerna också börjat med assccoarer som håller ett förhållandevis lågt pris om du jämför med priserna i guldaffären.

Faktum är att äkta guld och silver är tidlösa och kommer inte sällan med livstidsgarantier, det här om något motiverar priserna. Du som har en överkänslighet mot nickel ska verkligen vara noga med vilka material du använder dig av. Att ignorera nickelallergi kan leda till långdragna och besvärliga symtom.

Har du nickel och men också ett stort intresse för unika och snygga smycken då kan du med fördel botanisera i det breda utbud som finns hos Milasilver. Här finns ett noggrant utvalt sortiment med smycken från flera skandinaviska varumärken, stilrena och tidlösa smycken när de är som bäst.

Som du säkert känner till så är huden ett väldigt utsatt organ, det är viktigt att vi tillgodoser hudens behov av underhåll och omvårdnad så att den kan bibehålla sin motståndskraft på bästa sätt. Vill du lära dig mer om hur du vårdar din hud på ett effektfullt sätt så kan du hitta läsvärda tips och information på Hudspecialisten, smycken gör sig bättre på en frisk och välvårdad hud.

Snart är den mörka och kalla vintern förbi och våren gör sitt intrång, växter och blomster kommer till liv och människor lever upp av allt det ljus som vi längtat så länge efter. Självklart ska man njuta av solen den korta period som den är här och värmer oss, men det är viktigt att aldrig bortse från att använda solskydd. Redan på våren är det viktigt att skydda huden och ögonen från det starka solljuset. På ditt apotek kan de hjälpa dig med att hitta rätt solskyddsfaktor för din typ av hud och livsstil.