Klä dig som den du vill vara

För oss som ständigt byter klädstil och frisyr kan det ibland vara svårt att känna sig hemma. Man vet inte riktigt vilken stil man har och man kan bli osäker. I dagens utseendefixerade samhälle blir det lätt att man känner sig ”fel ute” och på så sätt går ner sig. Hur man löser detta är så klart individuellt men idag tänkte vi tipsa om några sätt man kan använda sig av för att vända denna utveckling.

Vårt första tips är också det mest genomgripande och det är att klä sig som den ”du vill vara”. På så sätt iklär du dig en roll, en roll som du tids nog kommer känna dig hemma i. Om du går in på t.ex. Scottsberry så ser du många exempel på accessoarer som är väldigt snygga och eleganta. Vårt förslag är därför att du börjar klä dig på detta sätt och på så sätt bli säkrare i dig själv.

Det värsta som kan hända är att du ångrar dig och byter klädstil igen. Om du kompletterar ditt klädbyte med en aktiv livsstil kommer du ännu närmare att hitta dig själv. Om du börjar träna så kommer du må bättre, bli piggare och känna en helt annan självsäkerhet. Det finns många positiva effekter när du väl sätter igång. Slutligen vill vi slå ett slag för att inte vara så hård mot dig själv.

Detta kan låta självklart men många människor är ofta alltför negativa mot sig själv och ens egna prestationer. Försök därför lyfta dig själv istället. Det är du värd!